Membrii ARPDM

Lista membrilor profesionali

Care au absolvit unul dintre programele de formare în psihoterapie prin dans și mișcare:

Irina Țepuru

Este psihoterapeut autonom, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu o experiență de 15 ani în domeniu.
Pasiunea ei cea mai mare este psihoterapia prin dans și mișcare, de aceea a adus în România o variantă de formare a specialiștilor în această metodă si este Președintele Asociației Române de Psihoterapie prin Dans și Mișcare.
Are formare în psihoterapii scurte orientate pe resurse și soluții, în psihotraumatologie și în EMDR. A urmat și un master de psihoterapie analitică.
Și-a început practica în sistemul de protecție a copilului și are multă experiență în lucrul cu copii și familii. De asemenea, are multă experiență în lucrul cu trauma, fiind membru al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei.
A participat la conceperea de programe terapeutice, formative și de dezvoltare strategică.
Lucrează în practică privată cu multe categorii de clienți, susține grupuri psihoterapeutice și workshopuri.

CONTACT
E-mail: tepuruirina@gmail.com

Irina Țepuru

Dan Tepuru

Dan Țepuru, antrenor și arbitru de dans sportiv, acreditat de Federatia Română de Dans Sportiv, cu experiență de 20 de ani, cu perechi în finalele Campionatelor Europene. Fost campion național al României la dansuri Latino-Americane. Membru fondator al ARPDM cu participare la workshopuri de Analiza Mișcării și nu numai. Este coregraf al unei trupe de dans și are numeroase colaborări în spectacole de dans. Lucrează mult și cu adulți neprofesioniști în cursuri de inițiere dar și în pregătire de tip PRO-AM.

Este apreciat pentru maniera în care reușește să stimuleze creativitatea, să medieze relaționarea între dansatori, să prelucreze blocajele și limitele și să scoată maximum din potențialul personal al celor cu care lucrează.

Dan Țepuru

Monica Andrici

Este psihoterapeut autonom cu formare în Psihodramă Clasică și o formare continuă în Psihoterapie prin Dans și Mișcare. A urmat un curs de formare de 6 luni în Trauma Senzitive Yoga. E bucuroasă să împărtășească din experiența ei în cadrul oferit de Asociația română de psihoterapie prin dans și mișcare.

CONTACT
E-mail: monicaandrici23@gmail.com

Monica Andrici

Loredana Larionescu

A obţinut licenţa în psihologie la Universitatea Paris 8 şi Masterul în Psihoterapie Experienţială Unificatoare la Universitatea Bucureşti, fiind înregistrată ca psihoterapeut la Colegiul Psihologilor din România. Este absolventă a promoţiei 2016 a formării în psihoterapie prin dans și mișcare oferite de ARPDM. Are la activ patru ani de Aikido şi Tai Chi, a predat, a apărut pe scenă şi a coordonat spectacole de dans irlandez mai bine de cinci ani, iar în prezent practică tango argentinian, dans contemporan (în special metoda Gaga şi contact improvisation), cu ajutorul cărora îşi exersează conştiinţa corporală, empatia kinestezică, şi nu în ultimul rând inspiraţia creativă. Participă în calitate de dans-terapeut în proiecte cultural-terpeutice diverse, în colaborări interdisciplinare cu artiști locali și internaționali. În practica privată lucrează cu adulţii, oferind psihoterapie, consiliere şi dezvoltare personală în şedinţe individuale, de cuplu sau de grup, atât prin metode verbale cât şi artistice (dans, pictură, modelaj etc).

CONTACT
E-mail: monicaandrici23@gmail.com

Loredana Larionescu

Miriam Moroianu

Miriam Moroianu, psihoterapeut autonom în Psihoterapii scurte, colaborative și axate pe soluții, psihoterapeut în supervizare în psihotraumatologie, specializată și cu formare în psihoterapia prin dans și mișcare. Activează în cadrul centrului PsihArt și lucrează cu adulți, cupluri și copii.

CONTACT
E-mail: miriammoroianu@gmail.com
Telefon: 0722229598

Miriam Moroianu

Alexandra Ababei

Alexandra este consilier pentru dezvoltare personală, cu formare în psihoterapie prin dans și mișcare (2019), a urmat în Londra programul de dezvoltare profesională continuă “The Dance of Soma and Psyche”, în Integrative Embodied Psychotherapy, ce avea ca scop folosirea mai multor tehnici din spectrul psihoterapiei orientate pe corp. Alexandra are experiență de co-facilitator în grupuri de terapie pentru adulți și facilitator de ateliere expresiv-educative pentru copii.
Alexandra este implicată în activitatea ARPDM, având un rol administrativ.

Alexandra Ababei

Sorina Petrescu

Sorina Petresc este Profesor Coregraf Dans Creativ și Fondator @ TMoves, Consilier în analiza mișcării cu formare în dans-terapie, Trainer în dezvoltare socio-emoțională prin dans-terapie pentru copii, Shadow, Ways of Seeing Practitioner, Psihopedagog în formare, membru în grupul de lucru Training Standards al Asociației Europene de Terapie prin Dans și Mișcare (EADMT).

Contact: contact@tmoves.com
Website: www.tmoves.com

Sorina Petrescu

Teodora Bogasiu

Este consilier pentru dezvoltare personală cu o formare complementară în psihoterapie prin dans și mișcare(2018) și membră ARPDM, cu un interes pentru ritualuri ca sursă de empowerment și de a aduce comunitățile împreună.
Teodora este implicată în proiectele sociale și culturale ale ARPDM,  în cadrul cărora a co-facilitat grupuri de copii și adulți. Este implicată în activitatea asociației, având un rol de responsabil de comunicare.

CONTACT
E-mail: teodora.bogasiu@gmail.com

Teodora Bogasiu